Win a copy of Spring Boot in Practice this week in the Spring forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Tim Cooke
  • Ron McLeod
  • Jeanne Boyarsky
  • Paul Clapham
Sheriffs:
  • Liutauras Vilda
  • Henry Wong
  • Devaka Cooray
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • Al Hobbs
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Piet Souris
  • Mikalai Zaikin
  • Himai Minh

Error Sending Message to Web Service

 
Ranch Hand
Posts: 226
1
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I have a Web service deployed on two different UNIX servers. Both of these UNIX servers have the same Java application and the same keystore file. When I send an XML message from my PC to Java application on one of the UNIX servers, I get a successful response. However, when I send the same XML message to the other UNIX server, I get an error message that says that the X11 DISPLAY variable was not set. I have the DISPLAY variable set on both UNIX servers and I also have the DISPLAY variable set on my PC. Why do I get the error on one UNIX server, but not on the other?
 
Ranch Hand
Posts: 30
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
could you provide the stack trace?
 
Fred Victa
Ranch Hand
Posts: 226
1
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Never mind. I found out why there was a problem.
 
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic