• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Paul Clapham
  • Bear Bibeault
  • Junilu Lacar
Sheriffs:
  • Jeanne Boyarsky
  • Tim Cooke
  • Henry Wong
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • salvin francis
  • Frits Walraven
Bartenders:
  • Scott Selikoff
  • Piet Souris
  • Carey Brown

Unable to start server in Profile Mode in RAD 7.5

 
Ranch Hand
Posts: 79
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi ,

I need help in profiling in RAD 7.5 and WAS Server 7.0, I have setup the profiling related environment variables(see below) and enable profiling but everytime I try to start the Server, it stops after initialization.

My Server in running in normal mode.



I have also added my startserver.log for details, as that is the only log showing some output logs. I need help to start profiling in RAD. Please help me.


 
Rohit Kedia
Ranch Hand
Posts: 79
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi All,

Any help will be great, please provide me any guidance.
 
author & internet detective
Posts: 40181
812
Eclipse IDE VI Editor Java
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Other than recreating the server profile or reinstalling RAD, all I can think of is to ask IBM for support.
 
Don't get me started about those stupid light bulbs.
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic