• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Paul Clapham
  • Ron McLeod
  • Jeanne Boyarsky
  • Tim Cooke
Sheriffs:
  • Liutauras Vilda
  • paul wheaton
  • Henry Wong
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Tim Holloway
  • Stephan van Hulst
  • Carey Brown
  • Frits Walraven
Bartenders:
  • Piet Souris
  • Himai Minh

Web service endpoints are not getting listed in JBoss AS 7 [jboss-as-7.1.1.Final]

 
Greenhorn
Posts: 5
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi,

I am migrating from AS-5 to AS-7 [jboss-as-7.1.1.Final]. I could able to deploy my .ear file without any issues after certain modifications.
But, I am not able to find the WSDLs generated for the web services. Even the "Web Service Endpoints" section in the admin console is also not showing any endpoints.

When I access the web service, I get "ClassCastException" as follows:



Please point out what is missing here. Appreciate your help.

Thanks in advance.
 
Sheriff
Posts: 10445
227
IntelliJ IDE Ubuntu
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Being discussed here https://community.jboss.org/thread/205172?tstart=0
 
This tiny ad is suggesting that maybe she should go play in traffic.
free, earth-friendly heat - a kickstarter for putting coin in your pocket while saving the earth
https://coderanch.com/t/751654/free-earth-friendly-heat-kickstarter
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic