• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Jeanne Boyarsky
  • Ron McLeod
  • Paul Clapham
  • Liutauras Vilda
Sheriffs:
  • paul wheaton
  • Rob Spoor
  • Devaka Cooray
Saloon Keepers:
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • Carey Brown
  • Frits Walraven
  • Tim Moores
Bartenders:
  • Mikalai Zaikin

Debugging Struts.

 
Ranch Hand
Posts: 483
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi Everyone,

I was looking into an issue with my application, one of my filters was not working, which was rendering the 500.jsp with no logs. So to turn on debugging, I added the devMode to true in one of the struts, but after that my who application stopped working. By stopped working i mean that, the struts forwards are not working anymore. Could you please let me know if there are any additional config that I need to do?



My application is a mix for struts 1.1 and struts 2.0, by the way.
 
Ranch Hand
Posts: 485
Eclipse IDE Firefox Browser Linux
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
So, what it's doing when it should forward and put the logger level in debug mode and identify the problem.
 
Somnath Mallick
Ranch Hand
Posts: 483
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Rather than going to the details.. I must first start by saying, that the main issue is with the servlet context.

/xxx/xxx/URL works and eventually forwards to /xxx/URL.

Directly hitting the /xxx/URL does not.
 
Mohana Rao Sv
Ranch Hand
Posts: 485
Eclipse IDE Firefox Browser Linux
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I think it's problem with namespace, you have to specify the same space. If my consideration is correct you should get action not found error. NameSpace Configuration.
 
With a little knowledge, a cast iron skillet is non-stick and lasts a lifetime.
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic