• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Liutauras Vilda
  • Junilu Lacar
  • Jeanne Boyarsky
  • Bear Bibeault
Sheriffs:
  • Knute Snortum
  • Tim Cooke
  • Devaka Cooray
Saloon Keepers:
  • Ron McLeod
  • Stephan van Hulst
  • Tim Moores
  • Tim Holloway
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Piet Souris
  • Frits Walraven
  • Ganesh Patekar

found Bug

 
Greenhorn
Posts: 2
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
i think i found a bug in jforum 2.1.9. so i thought i should report and if is a part of functionality let me know..
You guys have done really great work and saved a lot of my time for developing my own discussion board.
........thanks a lot to jForum Team..;)

i'm a attaching the screenshot.. please clear my doubt..
bugg1.png
[Thumbnail for bugg1.png]
 
author & internet detective
Posts: 39537
778
Eclipse IDE VI Editor Java
  • Likes 1
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Welcome to CodeRanch!

While we host the forums, this is the "Community support" page. For the developers of JForum to see it, you should use their bug tracking page.
 
Bajinder Singh
Greenhorn
Posts: 2
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
@jeanne thank you..
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!