Win a copy of Python Continuous Integration and Delivery this week in the Python forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Liutauras Vilda
  • Bear Bibeault
  • Paul Clapham
  • Jeanne Boyarsky
Sheriffs:
  • Devaka Cooray
  • Junilu Lacar
  • Tim Cooke
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Ron McLeod
  • Tim Holloway
  • Claude Moore
  • Stephan van Hulst
Bartenders:
  • Winston Gutkowski
  • Carey Brown
  • Frits Walraven

Problem during Web Service load on WSAD  RSS feed

 
Greenhorn
Posts: 1
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi all,

I am totally going crazy with this error that I'm receiving during server startup on WebSphere 5.1.1 about a Java Web Service that I'm trying to create.

I have a simple Web Service well structured, with both web-services.xml and web.xml correctly configured.

I simply created a Java Class with a public method with only a debug line inside of it and followed the Web Service creation wizard of WSAD to generate WSDL, SEI, _Ser, _Deser, _Help Java Classes and configuration files.

During server start-up i'm receiving this error:



And the Web Service does not work in any way. I can't even reach it using internet explorer pasting the link into the address bar or read the respective wsdl file through the browser with the link "http://myserver.it:39980/myApp/services/MyWebService?wsdl"

Can you please help me to solve this?

Thanks so much in advance.
 
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!