• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Bear Bibeault
  • Devaka Cooray
  • Liutauras Vilda
  • Jeanne Boyarsky
Sheriffs:
  • Knute Snortum
  • Junilu Lacar
  • paul wheaton
Saloon Keepers:
  • Ganesh Patekar
  • Frits Walraven
  • Tim Moores
  • Ron McLeod
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Stephan van Hulst
  • salvin francis
  • Tim Holloway

How do I configure WAS 7 with Eclipse Juno?  RSS feed

 
Ranch Hand
Posts: 73
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi All,

I'm still relatively new to this WAS group, so please bare with me...
I'm trying to setup a dev environment on my laptop to emulate developement on a WebSphere 7 server using an Eclipse Juno IDE.
I've done this with tomcat many times, but never with an IBM websphere server.
Can anyone suggest if this is possible and possibly walk me through the steps of set-up?
Or possibly point me to a link that would do the same?

Thanks for your patence and time and more so for your response.

-Joe
 
Joe McTigue
Ranch Hand
Posts: 73
  • Likes 1
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Never mind folks, I found a link with enough info to get me started.
Incase anyone else had the same trouble:
http://blog.webagesolutions.com/archives/538 / How to setup Eclipse with WebSpere 7

Hope that can be of help to someone else as well.

-Joe

 
Consider Paul's rocket mass heater.
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!