• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Liutauras Vilda
  • Tim Cooke
  • Jeanne Boyarsky
  • Bear Bibeault
Sheriffs:
  • Knute Snortum
  • paul wheaton
  • Devaka Cooray
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Ron McLeod
  • Piet Souris
  • Ganesh Patekar
Bartenders:
  • Tim Holloway
  • Carey Brown
  • salvin francis

NoModuleFileException

 
Greenhorn
Posts: 10
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi All,

I am facing this problem when I am starting my server.I'm using IBM WebSphere Studio Application Developer 5.0.

Here is the problem:

[/code]
 
author & internet detective
Posts: 39435
768
Eclipse IDE VI Editor Java
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Did this ever work for you? If so, try removing the app from your server and retrying?

Does it work for a teammate and not you? If so, maybe you need to reinstall?
 
saurabh dinesh
Greenhorn
Posts: 10
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Thanks Jeanne Boyarsky for your reply.I want to mention one thing here that this EAR is working properly on UAT environment and this problem is coming on my local server so do not know how to deal with it as I have already done my server configuration twice.
 
I have gone to look for myself. If I should return before I get back, keep me here with this tiny ad:
Enterprise-grade Excel API for Java
https://products.aspose.com/cells/java
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!