Win a copy of Head First Android this week in the Android forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Paul Clapham
  • Ron McLeod
  • Tim Cooke
  • Junilu Lacar
Sheriffs:
  • Rob Spoor
  • Devaka Cooray
  • Jeanne Boyarsky
Saloon Keepers:
  • Jesse Silverman
  • Stephan van Hulst
  • Tim Moores
  • Carey Brown
  • Tim Holloway
Bartenders:
  • Jj Roberts
  • Al Hobbs
  • Piet Souris

Selection did not not contain any resources that can run on server

 
Ranch Hand
Posts: 234
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
HI I am using eclipse-jee-indigo-SR2-win32 eclipse and tomact 6,
i have web application ABC , if i put this web application under tomcat 6 webaaps folder and start the server externally. i can run this application successfully, but if i configure this tomcat in eclipse and importing this project i am getting error as Selection did not not contain any resources that can run on server

i am importing this web application in eclipse by
Create New Project->Dynamic web project-> (here giving name of root folder say my project name is ABC creating project by name ABC once it got created right click then import --> File systems and and giving directory path of ABC on my local drive


but this way i am not able to see anything on url even if i am giving url; as http://locahost:8080 i am getting 404 resource not available


where it is getting wrong

Plzzzzzz... help i need to start my development from Monday

-Ravi
 
ravindra patil
Ranch Hand
Posts: 234
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
nobody there? who can help me out (((
 
author
Posts: 5856
7
Android Eclipse IDE Ubuntu
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Well, you created the right kind of project (Dynamic web project), so it should work. Could you post a full directory listing for your project (you could expand all folders in the project in Eclipse and post a screen shot), perhaps looking at that we determine what went wrong.
 
ravindra patil
Ranch Hand
Posts: 234
  • Likes 1
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
HI I solved it !!!

...i was importing all jsps by selecting root folder ... when i imported them under webcontent it solved the problem ..

 
Greenhorn
Posts: 1
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator

ravindra patil wrote:HI I solved it !!!

...i was importing all jsps by selecting root folder ... when i imported them under webcontent it solved the problem ..



Well I have been trying to figure this out since 2 hours now. Thanks for responding as to how you solved it.
Tried many solutions none worked. This one did. Thanks Ravindra bhai ~ Mumbai
 
Saloon Keeper
Posts: 13379
295
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Welcome to CodeRanch Glen!

I'm glad this old topic helped you.
 
Don't get me started about those stupid light bulbs.
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic