Win a copy of Secure Financial Transactions with Ansible, Terraform, and OpenSCAP this week in the Cloud/Virtualization forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Paul Clapham
  • Jeanne Boyarsky
  • Bear Bibeault
Sheriffs:
  • Rob Spoor
  • Henry Wong
  • Liutauras Vilda
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Carey Brown
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • Piet Souris
Bartenders:
  • Frits Walraven
  • Himai Minh
  • Jj Roberts

Apache Rampart not working with JBoss 6

 
Greenhorn
Posts: 1
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hello,

I am using Axis 2 1.5.4 to deploy webservices on JBoss 6.0.0 and using Apache Rampart 1.5.2 to implement UserName Token security for the webservices.
My services gets deployed successfully and i can see the webservices policy in the wsdl.

But when I launch the webservice through SOAP UI , it does not ask for any security information and directly calls my webservice method and does not even invoke the PasswordCallBackHandler class..
The same service and security works with tomcat but not with JBoss.


Sample from my wsdl:



Below is my services.xml :



Am i missing some configurations from jboss?
Please help me in resolving the issue as i am totally stuck.

 
Surfs up space ponies, I'm making gravy without this lumpy, tiny ad:
SKIP - a book about connecting industrious people with elderly land owners
https://coderanch.com/t/skip-book
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic