Win a copy of Cloud Native PatternsE this week in the Cloud forum
or Natural Language Processing in the AI/ML forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Devaka Cooray
  • Liutauras Vilda
  • Jeanne Boyarsky
  • Bear Bibeault
Sheriffs:
  • Paul Clapham
  • Knute Snortum
  • Rob Spoor
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Ron McLeod
  • Piet Souris
  • Stephan van Hulst
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Tim Holloway
  • Frits Walraven
  • Ganesh Patekar

Invalid content was found starting with element 'tx:attribues'. help

 
Ranch Hand
Posts: 72
Eclipse IDE Java Ubuntu
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Good eve im can't make my configurations stable here is my code on my xml file thank you im having error in line "<tx:attribues>"



 
Rancher
Posts: 2759
32
Eclipse IDE Spring Tomcat Server
  • Likes 1
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Maybe it should be tx:attributes
 
chrstian ferma
Ranch Hand
Posts: 72
Eclipse IDE Java Ubuntu
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator

Jayesh A Lalwani wrote:Maybe it should be tx:attributes



thanks man i already saw it i didn't notice the i type it wrong
 
Consider Paul's rocket mass heater.
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!