This week's book giveaway is in the Python forum.
We're giving away four copies of Python Continuous Integration and Delivery and have Moritz Lenz on-line!
See this thread for details.
Win a copy of Python Continuous Integration and Delivery this week in the Python forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Liutauras Vilda
  • Bear Bibeault
  • Paul Clapham
  • Jeanne Boyarsky
Sheriffs:
  • Devaka Cooray
  • Junilu Lacar
  • Tim Cooke
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Ron McLeod
  • Tim Holloway
  • Claude Moore
  • Stephan van Hulst
Bartenders:
  • Winston Gutkowski
  • Carey Brown
  • Frits Walraven

Websphere shown in Red while trying to create a new server  RSS feed

 
Ranch Hand
Posts: 70
Android Eclipse IDE Hibernate
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi,
I am trying to create a new server in my RAD 7.0. It's shown in Red and on double clicking the server only the partial settings are displayed. Kindly assist to resolve it.


Thanks
WAS-Error.jpg
[Thumbnail for WAS-Error.jpg]
Websphere 7.0 Shown in Red
WAS-Error1.jpg
[Thumbnail for WAS-Error1.jpg]
Websphere settings displayed partially
 
Saloon Keeper
Posts: 1111
36
IBM DB2 Java Netbeans IDE Spring
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Maybe something within RAD is corrupted, anyway :

a) despite the red Icon, does the server profile start ?
b) have you tried to remove servers' adapter plugins and reinstalling them ?
 
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!