• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Bear Bibeault
  • Ron McLeod
  • Jeanne Boyarsky
  • Paul Clapham
Sheriffs:
  • Tim Cooke
  • Liutauras Vilda
  • Junilu Lacar
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • fred rosenberger
  • salvin francis
Bartenders:
  • Piet Souris
  • Frits Walraven
  • Carey Brown

Websphere Scheduler Not Firing

 
Ranch Hand
Posts: 80
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I'm having some trouble with Websphere Scheduler in my local environment not firing off. I just got a new PC at work, and have everything set up. When I deploy the application and schedule a job, I can see that the task does get created. It shows up in the database table, and it shows up in the UI page that I created to view active tasks. The problem is that the task is never triggered. I still have access to my old PC (where it works), and the scheduler is set up the exact same way.

The first line of the process() method that processes the task just prints a line to the console, and that never shows up. There' no exceptions, just nothing happens.

I'm running Eclipse Juno and Websphere 8.5.

Looking for any advice I can find.

Thanks
 
No. No. No. No. Changed my mind. Wanna come down. To see this tiny ad:
Building a Better World in your Backyard by Paul Wheaton and Shawn Klassen-Koop
https://coderanch.com/wiki/718759/books/Building-World-Backyard-Paul-Wheaton
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic