• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Paul Clapham
  • Bear Bibeault
  • Junilu Lacar
Sheriffs:
  • Jeanne Boyarsky
  • Tim Cooke
  • Henry Wong
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • salvin francis
  • Frits Walraven
Bartenders:
  • Scott Selikoff
  • Piet Souris
  • Carey Brown

Problem with Project deployed with Java Application

 
Ranch Hand
Posts: 225
1
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I'm using the WebSphere server within an Eclipse IDE. I have a Java application that has many projects deployed with it. In Eclipse, I did a right click on my application, went to properties, and clicked on Deployment Assembly. I added a certain project to the deployment assembly. I cleaned and built the application. I configured the application on the WebSphere server. I clicked on the application to list all of the projects that it had, but it did not contain the project that I added to the deployment assembly. Do you know why the project is not listed within the application? I tried doing this several times, but the application never lists that project.
 
Don't get me started about those stupid light bulbs.
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic