Win a copy of Testing JavaScript Applications this week in the HTML Pages with CSS and JavaScript forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Bear Bibeault
  • Ron McLeod
  • Jeanne Boyarsky
  • Paul Clapham
Sheriffs:
  • Tim Cooke
  • Liutauras Vilda
  • Junilu Lacar
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • fred rosenberger
  • salvin francis
Bartenders:
  • Piet Souris
  • Frits Walraven
  • Carey Brown

Maven doesnt build the branch

 
Ranch Hand
Posts: 41
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I have an Angular2 application +java in my IDE using subversion. The trunk works great when i do a maven install, i have created a branch but getting a build error. i know whats causing the problem but i dont understand why.

It's the package.json file, on the trunk it works if i set the aot flag to either true or false, but on the branch it only works if i set the flag to false, can anyone explain this please.

Here are the files, it should be no differens between the trunk and the branch but anyways and the package.json here is set to true, but must be set to false on the branch.

my pom.xml -trunk

my pom.xml branch


package.json
 
Nothing? Or something? Like this tiny ad:
Thread Boost feature
https://coderanch.com/t/674455/Thread-Boost-feature
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic