Win a copy of Terraform in Action this week in the Cloud forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Tim Cooke
  • Campbell Ritchie
  • Paul Clapham
  • Ron McLeod
  • Liutauras Vilda
Sheriffs:
  • Jeanne Boyarsky
  • Rob Spoor
  • Bear Bibeault
Saloon Keepers:
  • Jesse Silverman
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Piet Souris
  • Al Hobbs
  • salvin francis

Captcha Unavailable

 
Greenhorn
Posts: 5
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
after installation of jforum 2.4.1 i am unable to see captcha during new user registration.
this is happening only on ubuntu machine i tried in 2 different versions 14.4 and 16.
i tried installing on a windows machine and it worked.
can some one please help.
 
Saloon Keeper
Posts: 7181
166
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
You may need to replace the captcha library as described in https://sourceforge.net/projects/jforum2/files
 
madhuj sudhan
Greenhorn
Posts: 5
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
i tried the same but with no luck
 
Tim Moores
Saloon Keeper
Posts: 7181
166
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Anything in the log files, both JForum or servlet container?
 
madhuj sudhan
Greenhorn
Posts: 5
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
i do not see any error in the server it just loads
 
Tim Moores
Saloon Keeper
Posts: 7181
166
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Not sure what you mean by "in the server" - which log files did you check? There could also be warning messages, not necessarily errors with stack traces.
 
madhuj sudhan
Greenhorn
Posts: 5
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
from catilna.out
i only see page loading info no error or warning
 
Tim Moores
Saloon Keeper
Posts: 7181
166
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
There should be a jforum.log file as well - nothing in there?
 
madhuj sudhan
Greenhorn
Posts: 5
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I do not see that file anywhere in jforum folder i only see catilna.out
 
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic