This week's book giveaway is in the Testing forum.
We're giving away four copies of Data Structures the Fun Way: An Amusing Adventure with Coffee-Filled Examples and have Jeremy Kubica on-line!
See this thread for details.
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Liutauras Vilda
  • Tim Cooke
  • Jeanne Boyarsky
  • Paul Clapham
Sheriffs:
  • Devaka Cooray
  • Ron McLeod
  • paul wheaton
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Piet Souris
  • Tim Holloway
  • Stephan van Hulst
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Al Hobbs
  • Frits Walraven
  • Scott Selikoff

WAS 4.0 plugin-cfg parsing error

 
Ranch Hand
Posts: 51
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
-Running WAS 4.0.2 (Windows) w/ Iplanet 4.1 sp9
I generate the plugin-cfg.xml file on the WAS (Windows Box), change the logging path to a unix style name and try to deploy on the Iplant box. When I planet fires up it says that it is unable to parse the plugin-cfg.xml. I have tried many things to get this to work to no avail.. P.S. the same plugin-cfg file works fine w/ the apache server that came w/ WAS on Windows..
 
Ranch Hand
Posts: 127
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Was the Plugins installed for IPlanet or Apache ??
 
PJ Crump
Ranch Hand
Posts: 51
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Iplanet
 
Greenhorn
Posts: 26
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi
If the UriGroup tag is not present for any ServerGroup Tags,iPlanet gives an error in two lines,saying that parsing plugin xml has failed,I have faced the same problem and have corrected it ,Paste the plugin-cfg.xml and I would be able to correct,Dont worry mate ,You are not alone
 
I'm doing laundry! Look how clean this tiny ad is:
the value of filler advertising in 2021
https://coderanch.com/t/730886/filler-advertising
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic