• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Jeanne Boyarsky
  • Ron McLeod
  • Paul Clapham
  • Liutauras Vilda
Sheriffs:
  • paul wheaton
  • Rob Spoor
  • Devaka Cooray
Saloon Keepers:
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • Carey Brown
  • Frits Walraven
  • Tim Moores
Bartenders:
  • Mikalai Zaikin

WebSphere SSL Support

 
Ranch Hand
Posts: 36
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I'm using WebSphere Advanced Server 4.0 with IIS on Windows 2000 Server platform. I would like to implement SSL support on the server.
I have imported the certificate to IIS successfully. However, I failed to config WebSphere to support SSL when I follow the instructions in IBM's InfoCenter
(http://www-3.ibm.com/software/webservers/appserv/doc/v40/aes/infocenter/was/06061801a07.html).
Can anyone kindly give me some guidelines on the settings of WebSphere?
Thank you very much!
 
Mandy Yan
Ranch Hand
Posts: 36
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I would like to ask if any settings is required for WebSphere to use SSL?
I have tried evaluation copy of WebSphere. No special setting is needed. However, it seems that this is not the case for the production copy of WebSphere.
Can anyone kindly give me some opinion?
 
Greenhorn
Posts: 8
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Info Center 6.6.18.1a7 is not suppose to wok
have a look a that
http://www-1.ibm.com/support/docview.wss?rs=0&context=SW600&q=OR+SSL+OR+HTTPS&uid=swg21049439&loc=en_US&cs=utf-8&cc=US&lang=en
anyway it's not working neither for me!
 
Consider Paul's rocket mass heater.
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic