This week's book giveaway is in the Artificial Intelligence and Machine Learning forum.
We're giving away four copies of TensorFlow 2.0 in Action and have Thushan Ganegedara on-line!
See this thread for details.
Win a copy of TensorFlow 2.0 in Action this week in the Artificial Intelligence and Machine Learning forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Liutauras Vilda
  • Paul Clapham
  • Bear Bibeault
  • Jeanne Boyarsky
Sheriffs:
  • Ron McLeod
  • Tim Cooke
  • Devaka Cooray
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Tim Holloway
  • Jj Roberts
  • Stephan van Hulst
  • Carey Brown
Bartenders:
  • salvin francis
  • Scott Selikoff
  • fred rosenberger

installing Enterprise App using wscp

 
Greenhorn
Posts: 6
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I’m trying to use wscp to install Enterprise App on server group. It seems to work but always picks a wrong virtual host. Can someone please help. I’m very new to this
This is the script that I have
set Node /Node:mynode/
set EarPath /webas/installableApps/myear.ear
set ApplicationName MyApplication
set ApplicationServer /Node:mynode/ApplicationServer:myserver.com/
set Application /EnterpriseApp:MyEnterpriseApp/
set ServerGroup /ServerGroup:myservergroup.com/
EnterpriseApp install $Node $EarPath -appname $ApplicationName -defappserver $ServerGroup
After running this, I always get the following error/warning from the system
[7/2/03 14:43:42:839 EDT] 279cff50 ArchiveInstal W WSCP0190E: Duplicate Context Root specified. It may not work properly; information: [vhost2:/:MyAppWeb]
The one I really want to wscp to use is vhost1 instead of vhost2
 
Ranch Hand
Posts: 133
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
use

EnterpriseApp install $Node $EarPath -appname $ApplicationName -defappserver $ServerGroup -modvirtualhosts {{warfilename default_host}}
e.g warfilename = something.war
 
Gina Ferrara
Greenhorn
Posts: 6
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Thanks Vinod, but it didn't work. I'm gettting the same error with or without -modvirtualhosts {{warfilename default_host}}
 
Greenhorn
Posts: 4
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hrmm my first post here so I'm not sure of any posting limitations.. I've automated deploys via perl and have a routine that re-writes the virtual host in the ibm-web-bnd.xmi.
As is it won't work real well with out the rest of the framework I use but it is an outline for you to utilize.
Hope it helps,
 
With a little knowledge, a cast iron skillet is non-stick and lasts a lifetime.
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic