• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Paul Clapham
  • Bear Bibeault
  • Junilu Lacar
Sheriffs:
  • Jeanne Boyarsky
  • Tim Cooke
  • Henry Wong
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • salvin francis
  • Frits Walraven
Bartenders:
  • Scott Selikoff
  • Piet Souris
  • Carey Brown

"field codeBaseSupported not found" error after fixpack6 install

 
Greenhorn
Posts: 5
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
We have two cloned WAS 4.0.4 AE servers running on Win2k, with a
Sybase 12.5 admin db. After trying to apply fixpack 6 this weekend I
get the following error in the tracefile when trying to start WAS:
[7/28/03 4:35:05:875 EDT] 1f03e4d3 AdminServer X WSVR0009E: Error
occurred during startup java.lang.NoSuchFieldError:
com.ibm.rmi.corba.ORB: field codeBaseSupported not found
at com.ibm.CORBA.iiop.ORB.parseProperties(ORB.java:627)

Anyone have a clue what this could mean? It seems that either a
property file entry can't be found, or a field in the db is not
there... but I can't find this error anywhere on the web. Of course,
the previous upgrades to our DEV and QA 4.0.4 servers went fine - I
can't find any differences. Does anyone have that codeBaseSupported
entry in *any* of their properties files or db tables?? I dont Thank you.
- Erik
 
it's a teeny, tiny, wafer thin ad:
Thread Boost feature
https://coderanch.com/t/674455/Thread-Boost-feature
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic