• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Paul Clapham
  • Ron McLeod
  • Jeanne Boyarsky
  • Tim Cooke
Sheriffs:
  • Liutauras Vilda
  • paul wheaton
  • Henry Wong
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Tim Holloway
  • Stephan van Hulst
  • Carey Brown
  • Frits Walraven
Bartenders:
  • Piet Souris
  • Himai Minh

Servlet loading in Websphere4.0.3

 
Greenhorn
Posts: 19
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
HI,
I have deployed my .ear file obtained from WSAD4.0 in WAS4.0. I get the login JSP well but once i try to login iam getting the following error, i.e my login servlet i not being loaded. But WSAD local test environment it is working fine. The exception iam getting is as given below.
Please show me a way out of it......
Thanks in Anticipation
Chala
Error page exception
The server cannot use the error page specified for your application to handle the Original Exception printed below. Please see the Error Page Exception below for a description of the problem with the specified error page.

Original Exception:
Error Message: Failed to load target servlet [LoginServlet]
Error Code: 500
Target Servlet: LoginServlet
Error Stack:
java.lang.LinkageError: trying to refine class com/ct/abc/exception/ABCException (bad class loader?)
at java.lang.ClassLoader.defineClass0(Native Method)
at java.lang.ClassLoader.defineClass(ClassLoader.java(Compiled Code))
at com.ibm.ws.classloader.CompoundClassLoader.findClass(CompoundClassLoader.java(Compiled Code))
at com.ibm.ws.classloader.CompoundClassLoader.findClass(CompoundClassLoader.java(Compiled Code))
at com.ibm.ws.classloader.ClassLoaderGroup.findClass(ClassLoaderGroup.java(Compiled Code))
at com.ibm.ws.classloader.CompoundClassLoader.findClass(CompoundClassLoader.java(Compiled Code))
at com.ibm.ws.classloader.CompoundClassLoader.loadClass(CompoundClassLoader.java(Compiled Code))
at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java(Compiled Code))
at java.lang.Class.newInstance0(Native Method)
at java.lang.Class.newInstance(Class.java:254)
at java.beans.Beans.instantiate(Beans.java:213)
at java.beans.Beans.instantiate(Beans.java:57)
at com.ibm.servlet.engine.webapp.WebAppServletManager.loadServlet(WebAppServletManager.java:148)
at com.ibm.servlet.engine.webapp.WebAppServletManager.getServletReference(WebAppServletManager.java:287)
at com.ibm.servlet.engine.webapp.WebApp.getServletReference(WebApp.java:354)
at com.ibm.servlet.engine.webapp.WebAppRequestDispatcherInfo.calculateInfo(WebAppRequestDispatcherInfo.java:130)
at com.ibm.servlet.engine.webapp.WebAppRequestDispatcherInfo.<init>(WebAppRequestDispatcherInfo.java:46)
at com.ibm.servlet.engine.webapp.WebApp.getRequestDispatcher(WebApp.java:1133)
at com.ibm.servlet.engine.srt.WebAppInvoker.handleInvocationHook(WebAppInvoker.java:118)
at com.ibm.servlet.engine.invocation.CachedInvocation.handleInvocation(CachedInvocation.java:67)
at com.ibm.servlet.engine.srp.ServletRequestProcessor.dispatchByURI(ServletRequestProcessor.java:122)
at com.ibm.servlet.engine.oselistener.OSEListenerDispatcher.service(OSEListener.java:315)
at com.ibm.servlet.engine.http11.HttpConnection.handleRequest(HttpConnection.java:60)
at com.ibm.ws.http.HttpConnection.readAndHandleRequest(HttpConnection.java:313)
at com.ibm.ws.http.HttpConnection.run(HttpConnection.java:242)
at com.ibm.ws.util.CachedThread.run(ThreadPool.java:122)
 
Ranch Hand
Posts: 133
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
its a possibility tht u have something in ur WSAD classpath (or build path) but not WebSphere Server classpath...
 
Chalapathi Rao
Greenhorn
Posts: 19
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
This problem is solved.
It is because i have an util classes jar file in C:\websphere\AppServer\lib and also in the .ear file.
When i deleted the jar in the lib directory, the problem was solved.
Thanks for the co-operation.
Chala
 
There is no greater crime than stealing somebody's best friend. I miss you tiny ad:
Free, earth friendly heat - from the CodeRanch trailboss
https://www.kickstarter.com/projects/paulwheaton/free-heat
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic