• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Paul Clapham
  • Ron McLeod
  • paul wheaton
  • Devaka Cooray
Sheriffs:
  • Jeanne Boyarsky
  • Tim Cooke
  • Liutauras Vilda
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Tim Holloway
  • Stephan van Hulst
  • Carey Brown
  • Piet Souris
Bartenders:
  • salvin francis
  • Mikalai Zaikin
  • Himai Minh

Eclipse Installation Failure

 
Ranch Hand
Posts: 94
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I was trying to install eclipse. However installation is failing again and again. Can anyone suggest me a way out ?
ud3.PNG
[Thumbnail for ud3.PNG]
 
Marshal
Posts: 72612
317
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Moving to our Eclipse forum.
We can only help if we know the full details of what happens.
 
Md Zuanyeed Kamal
Ranch Hand
Posts: 94
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator

Campbell Ritchie wrote:Moving to our Eclipse forum.
We can only help if we know the full details of what happens.


I was trying to install eclipse IDE for Java Developers. I this is the installation log:  
 
Marshal
Posts: 26523
81
Eclipse IDE Firefox Browser MySQL Database
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator

The installer wrote:Unable to read repository at http://download.eclipse.org/oomph/updates/milestone/latest/content.xml.



I tried to connect to that URL and I got a "Not Found" error. So there you go. The installer is trying to connect to a page which doesn't exist. I have no idea why that would be the case, though.
 
Campbell Ritchie
Marshal
Posts: 72612
317
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Sounds like a problem at Eclipse's end, which should be reported to Eclipse. I can't tell whether it is a new problem or an old one.
 
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic