• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Paul Clapham
  • Bear Bibeault
  • Junilu Lacar
Sheriffs:
  • Jeanne Boyarsky
  • Tim Cooke
  • Henry Wong
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • salvin francis
  • Frits Walraven
Bartenders:
  • Scott Selikoff
  • Piet Souris
  • Carey Brown

WAS 4.0.5 Cluster Error - Method getNextClone found no usable proxies in the list.

 
Greenhorn
Posts: 22
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi All,
In a WAS 4.0.5. cluster( 2 nodes), have created a web and an ejb clone on each node. Created server group for web and ejb clones seperately.
And the workload policy, for both, is "round robin policy".
When i tested the sample app that comes with WAS, the web clones are load balanced correctly - alternated.
But for the ejb clones, for one web clone, it is alternating. But for the other, it is showing local ejb clone always. And the console error says:
"***Console Error/warning message goes here***
"WWLM0019: Method getNextClone found no usable proxies in the list. Current exception:
Message:
WWLM0019: Method getNextClone found no usable proxies in the list.
Stack trace:".
"***End of Console Error message ***
Need help please.
Regards,
Renuka
 
Renuka G
Greenhorn
Posts: 22
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Any help? Thanks.
 
and POOF! You're gone! But look, this tiny ad is still here:
Building a Better World in your Backyard by Paul Wheaton and Shawn Klassen-Koop
https://coderanch.com/wiki/718759/books/Building-World-Backyard-Paul-Wheaton
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic