Win a copy of Head First Android this week in the Android forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Tim Cooke
  • Campbell Ritchie
  • Paul Clapham
  • Ron McLeod
  • Liutauras Vilda
Sheriffs:
  • Jeanne Boyarsky
  • Rob Spoor
  • Bear Bibeault
Saloon Keepers:
  • Jesse Silverman
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Piet Souris
  • Al Hobbs
  • salvin francis

WSAD profiling

 
Ranch Hand
Posts: 41
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I have a problem using profiling with WSAD 5.0
I've installed the IBM Agent Controller, I've started the WebSphere 5.0 Testserver in profiling mode. I selected Profile - Attach - Java Process and followed the normal steps. Then I should see 2 monitors in the Profiling Monitor window, but all I see is "unknown [PID:2528]" and nothing else, so I can't start Monitoring.
Can anyone please tell me what I did wrong?
 
Ranch Hand
Posts: 247
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi,

I have exactly the same problem when trying to do the following tutorial
http://www-106.ibm.com/developerworks/websphere/library/techarticles/0311_manji/manji1.html#download

i.e no attached agents may be seen under the process after to have configured them with profiling wizard.
I use WSAD5.0 and did install Agent Controller, of course...

Thanks for your tips,
Regards,
Cyril.
 
Don't get me started about those stupid light bulbs.
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic