• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Liutauras Vilda
  • Jeanne Boyarsky
  • Devaka Cooray
  • Paul Clapham
Sheriffs:
  • Tim Cooke
  • Knute Snortum
  • Bear Bibeault
Saloon Keepers:
  • Ron McLeod
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Piet Souris
  • Ganesh Patekar
Bartenders:
  • Frits Walraven
  • Carey Brown
  • Tim Holloway

WAS 5.0 initialcontext calls never return for RMI client app

 
Greenhorn
Posts: 1
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I am trying to make a client app connect to a EJB on a WAS 5.0 server. I am using a RMI/IIOP connection. Any call that attempts to access these components fails to return. For instance, a initialcontext.lookup can be called but will never return. Same with a listbindings. If I try to list the bindings in the cell area it fails to return.

This only occurs on our production servers. They are setup in a cluster. The same application on our test server (same OS and WAS) works fine. I can instantiate the EJBs and use them as designed. No exceptions are thrown and I can't find any reference to these connections in any WAS log files. I am using WSAD with a IBM JDK.
 
Consider Paul's rocket mass heater.
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!