This week's book giveaway is in the Artificial Intelligence and Machine Learning forum.
We're giving away four copies of Transfer Learning for Natural Language Processing (MEAP) and have Paul Azunre on-line!
See this thread for details.
Win a copy of Transfer Learning for Natural Language Processing (MEAP) this week in the Artificial Intelligence and Machine Learning forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Tim Cooke
  • Paul Clapham
  • Devaka Cooray
  • Bear Bibeault
Sheriffs:
  • Junilu Lacar
  • Knute Snortum
  • Liutauras Vilda
Saloon Keepers:
  • Ron McLeod
  • Stephan van Hulst
  • Tim Moores
  • Tim Holloway
  • Piet Souris
Bartenders:
  • salvin francis
  • Carey Brown
  • Frits Walraven

wsadmin ConfigServiceException, error code: WASX7015E

 
Ranch Hand
Posts: 44
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi Everybody,
I have been struggling for 2 days with an exception occurring with wsadmin, the command line Administration Tool for Websphere App Server. I am trying to create a WASQueueConnectionFactory with help of wsadmin tool.

This is the command which I am trying to execute (inside the 'wsadmin' prompt)

wsadmin>$AdminConfig create WASQueueConnectionFactory $embeddedjmsp $mqcfattrs

The variables: embeddedjmsp is set to:
"WebSphere JMS Provider(cells/localhost/nodes/localhost:resources.xml#builtin_jmsprovider)"

And mqcfattrs is set to:
{name QCF700} {jndiName jms/QCF700}

Now, when I try to execute:
$AdminConfig create WASQueueConnectionFactory $embeddedjmsp $mqcfattrs

it fails with following message:
WASX7015E: Exception running command: "$AdminConfig create WASQueueConnectionFactory $embeddedjmsp $mqcfattrs"; exception information:
com.ibm.websphere.management.exception.ConfigServiceException
java.lang.NullPointerException: java.lang.NullPointerException

I have searched the Websphere troubleshooting guide, but found no answer that would solve it. Anybody having an idea what this is and why this is happening, please let me know.
Feeling pretty frustrated at the moment....

Thanx
 
If you have a bad day in October, have a slice of banana cream pie. And this tiny ad:
the value of filler advertising in 2020
https://coderanch.com/t/730886/filler-advertising
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic