Win a copy of Spring Boot in Practice this week in the Spring forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Tim Cooke
  • Ron McLeod
  • Jeanne Boyarsky
  • Paul Clapham
Sheriffs:
  • Liutauras Vilda
  • Henry Wong
  • Devaka Cooray
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • Al Hobbs
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Piet Souris
  • Mikalai Zaikin
  • Himai Minh

was 4.0.7 error

 
Ranch Hand
Posts: 118
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi,
I am getting Service Specific Error 10 when I try to start WSAdmin Server from my services.
I basically had installed WS 4.0.7 and DB2 7.2
Then for some reason DB2 was unistalled so I had to reinstall it and now I am getting this error.
I tried
CREATE Database Was40 in the DB2 command prompt
Here I am getting WAS40 alias exists in system or local set up. (But there is no database by that name)
So I tried the UPDATE HEAP SIZE command and it says WAS40 alias NOT FOUND.
I am ata a complete loss and I need to get this working by tomorrow.
Any help would be most appreciated.
Thanks
KArthik
 
Greenhorn
Posts: 9
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Sounds like the Was40 database needs to be uncataloged before you can create the DB again (db2 uncatalog database Was40).

Hope this helps,

Salomon Zalzman
Versant Corporation
http://www.versant.com
 
Don't get me started about those stupid light bulbs.
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic