Win a copy of Succeeding with AI this week in the Artificial Intelligence and Machine Learning forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Paul Clapham
  • Ron McLeod
  • Liutauras Vilda
  • Junilu Lacar
Sheriffs:
  • Tim Cooke
  • Jeanne Boyarsky
  • Knute Snortum
Saloon Keepers:
  • Stephan van Hulst
  • Tim Moores
  • Tim Holloway
  • Carey Brown
  • Piet Souris
Bartenders:
  • salvin francis
  • fred rosenberger
  • Frits Walraven

Web Services Not Deploying in WSAD/WebSphere

 
Ranch Hand
Posts: 116
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I have beening deploying the project I am working on with not problems. Now, the web services is unable to deploy. I have not changed anything I am aware of, so I am having a hard time trying to debug the root problem. When I go look the webservices file, the information has not changed from the previous time I ran the web service portion of the application.


Can someone share with me some debugging techniques so I can find the configuration issue? I've searched the web for the error code "WSWS1000E" and the only thing I've been told is to re-deploy the application and the error goes away. This was not the case for me.


Here is the stacktrace:


Thank you for reading my post and answer help you can offer.

Russ
 
Russell Ray
Ranch Hand
Posts: 116
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I have turned tracing on for web services and I am geeting this information.

 
Russell Ray
Ranch Hand
Posts: 116
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
For the benefit of the group.....

The problem was someone removed the servlet configuraiton information in the web.xml file......
 
Don't get me started about those stupid light bulbs.
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic