• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Rob Spoor
  • Tim Cooke
  • Junilu Lacar
Sheriffs:
  • Henry Wong
  • Liutauras Vilda
  • Jeanne Boyarsky
Saloon Keepers:
  • Jesse Silverman
  • Tim Holloway
  • Stephan van Hulst
  • Tim Moores
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Al Hobbs
  • Mikalai Zaikin
  • Piet Souris

Problem with RAD

 
Greenhorn
Posts: 26
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi,
I have a strange problem. My server (i am using RAD 6.0) is running fine(no errors), the application deployed is also in a running state, but still the pages are not loading. It is taking almost 1 hr to even load the default index page. I have made no config change entries, and this is something that is troubling me from 2-3 days. If any having similar problems .. pls get in touch with me.

I am getting the following message in the console
" W WSVR0605W: Thread "Servlet.Engine.Transports : 0" (7f3e955b) has been active for 647,391 milliseconds and may be hung. There are 1 threads in total in the server that may be hung. "

Thanks in advance
 
With a little knowledge, a cast iron skillet is non-stick and lasts a lifetime.
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic