Win a copy of Svelte and Sapper in Action this week in the JavaScript forum!

raju sangam

Ranch Hand
+ Follow
since Jun 19, 2007
Cows and Likes
Cows
Total received
0
In last 30 days
0
Total given
0
Likes
Total received
0
Received in last 30 days
0
Total given
0
Given in last 30 days
0
Forums and Threads
Scavenger Hunt
expand Ranch Hand Scavenger Hunt
expand Greenhorn Scavenger Hunt

Recent posts by raju sangam

Hi All,

This is a weird issue, I'm facing with Internet Explorer.

All inputs from the home page are populating on success page in Mozilla but not in IE 7.0.

Like I've to populate text value in text box and two dates should populate on calendar text box's.

In IE, text box with text value get populated and other check box and selected element in drop down list also populated, but dates on calendar text box are displaying, however its working fine with Mozilla.
I had installed IE developer toolbar and able debug, but couldn't fine problem.

Any idea to resolve this issue, would be greatly appreciate.

Thanks in Advance,
Sangam
[ September 16, 2008: Message edited by: Bear Bibeault ]
Hi All,

I facing weird issue with JiBX unMarshalling.
My requirement is, to marshal and unMarshal the request and response data using JiBX.
while marshalling its working fine, however in unMarshal I'm getting below exception.

Caused by: org.jibx.runtime.JiBXException: No unmarshaller for element "{http://www.xpegs.com/v2001Q3/HotelML}HotelML"

for Request I'm using binding.xml below:

<binding value-style="attribute">
<mapping class="com.octopus.adapters.supplier.pegasus.mapping.HotelML" name="HotelML">
<namespace default="elements" uri="http://www.xpegs.com/v2001Q3/HotelML"/>;
<!-- some more tags -->
</binding>

actual xml after marshalling for request is:
<HotelML xmlns="http://www.xpegs.com/v2001Q3/HotelML">;
<Head>[\n]"
<Process DataPath="/hotelML/Form/PropertySearch" Function="TI_PropertySearchV1_1" Token="1218615278033"/>
</Head>
</HotelML>

Binding xml for Response:

<binding value-style="attribute">
<mapping class="com.octopus.adapters.supplier.pegasus.mapping.response.HotelMLResponse" name="HotelML">
<!-- no namespace tag here -->
<!-- some other tags -->
</mapping></binding>

after unmarshall

<HotelML xmlns="http://www.xpegs.com/v2001Q3/HotelML">;
<Head>
<Route Destination="OT" Source="00">
</Head></HotelML>
</binding>
I don't want 'xmlns' attribute in response.however its appearing because of mapping name is name...I guess.

Any help would be appreciate.

Thanks in Advance,
Sangam
Hi All,

I facing weird issue with JiBX unMarshalling.
My requirement is, to marshal and unMarshal the request and response data using JiBX.
while marshalling its working fine, however in unMarshal I'm getting below exception.

Caused by: org.jibx.runtime.JiBXException: No unmarshaller for element "{http://www.xpegs.com/v2001Q3/HotelML}HotelML"

for Request I'm using binding.xml below:

<binding value-style="attribute">
<mapping class="com.octopus.adapters.supplier.pegasus.mapping.HotelML" name="HotelML">
<namespace default="elements" uri="http://www.xpegs.com/v2001Q3/HotelML"/>;
<!-- some more tags -->
</binding>

actual xml after marshalling for request is:
<HotelML xmlns="http://www.xpegs.com/v2001Q3/HotelML">;
<Head>[\n]"
<Process DataPath="/hotelML/Form/PropertySearch" Function="TI_PropertySearchV1_1" Token="1218615278033"/>
</Head>
</HotelML>

Binding xml for Response:

<binding value-style="attribute">
<mapping class="com.octopus.adapters.supplier.pegasus.mapping.response.HotelMLResponse" name="HotelML">
<!-- no namespace tag here -->
<!-- some other tags -->
</mapping></binding>

after unmarshall

<HotelML xmlns="http://www.xpegs.com/v2001Q3/HotelML">;
<Head>
<Route Destination="OT" Source="00">
</Head></HotelML>

I don't want 'xmlns' attribute in response.however its appearing because of mapping name is name...I guess.

Any help would be appreciate.

Thanks in Advance,
Sangam
</binding>
HI,

I need to parse date value from the xml file. pls see the below date value mention in xml file.
<Exchange date="2008-03-18" />

I had tried change type as String and date, still I'm facing the same exception.

can anyboby suggest, how to parse date value into java object. would be great help.

Thanks,
Raju
12 years ago
HI,

I need to parse date value from the xml file. pls see the below date value mention in xml file.
<Exchange date="2008-03-18" />

I had tried change type as String and date, still I'm facing the same exception.

can anyboby suggest, how to parse date value into java object. would be great help.

Thanks,
Raju
12 years ago
Hi All,

Could anybody helps and give an idea, how log works using spring AOP.\

please suggest book names, to start with spring.

Thanks,
Raju
Hi All,

I'm planing for SCJP 1.5 and deadline to finish by end of March 08.

I gone thru the concepts with SCJP1.4 but want to give exam for SCJP1.5.

Could anybody suggest how to prepare in short period, would great help.


please refer books and share the links for online test.

Thanks,

Sangam
12 years ago
Hi All,

I migrate my web application from tomcat4.1/eclipse to RAD 7.0 using WS 6.1.
I export .ear file and instal thru admin console, it is start mode.
But while running the application it throws below exception.


com.ibm.websphere.management.exception.AdminException: ADMA0131E: The path to content must be specified when the contenttype value is partialapp for updating an application.
[8/22/07 0:29:58:357 CDT] 0000004d SystemErr R at com.ibm.ws.management.application.UpdateSchedulerImpl.validateParams(UpdateSchedulerImpl.java:351)
[8/22/07 0:29:58:357 CDT] 0000004d SystemErr R at com.ibm.ws.management.application.UpdateSchedulerImpl.setupTasks(UpdateSchedulerImpl.java:215)
[8/22/07 0:29:58:357 CDT] 0000004d SystemErr R at com.ibm.ws.management.application.SchedulerImpl.run(SchedulerImpl.java:250

I'm not understand, why this exception raised.
anybody can resolve this, would be appreciate.

Thanks,
Sangam
13 years ago
Hi Ranchers,

I am working on webapplication using IDE (RAD6.0).
When I publish the project, its show error(mention below)

JspCompile runtime: java.lang.NullPointerException.

Can anybody resolve this issue would be great.

Thanks,
Sangam
13 years ago
Hi Ranchers,

I am working on webapplication using IDE (RAD6.0).
When I publish the project, its show error(mention below)

JspCompile runtime: java.lang.NullPointerException.

Can anybody resolve this issue would be great.

Thanks,
Sangam
13 years ago
JSP
Hi All,

I add a java file in my application with two methods and its compiled without issues and I am using eclipse.

I add one method in same file, its not showing any errors (compile time).but it showing compilation error, when I am calling that method but rest of methods working fine.

I tried with clean project and build project.but didn'twork.

Any idea, how to build project, so that latest code is reflected.
Note: In class files new method is not reflected.

Thanks,
Sangam
Hi All,

I add a java file in my application with two methods and its compiled without issues and I am using eclipse.

I add one method in same file, its not showing any errors (compile time).but it showing compilation error, when I am calling that method but rest of methods working fine.

I tried with clean project and build project.but didn'twork.

Any idea, how to build project, so that latest code is reflected.
Note: In class files new method is not reflected.

Thanks,
Sangam
13 years ago
Hi All,

I wrote a java file with one method and it is compiled, running succesfully.
class files stored in other folder (in RAD).
But when I add one more method in same jave file, it is not reflected in that class.

how can I debug/build to reflect the latest code in class.

Regards,
Sangam
13 years ago
Hi Ranchers,

I developed a java file with several functions. Listed below
1.public static List returnSQLQueryList(String,String,String)
2.public static String returnSQLQueryString(String,String)
3.public static ArrayList executeSQLQuery(String)

It is compiled and running successfully, when I tested with sample main method program.

when I call ClassName.executeSQLQuery(String) method in jsp file it showing compilation error, that undefined method in package.

If I call other 1st, 2nd and other method its working fine.

please anybody has the idea to resolve this issue. would be great.

Thanks,
Sangam
13 years ago
Hi Ranchers,

I am working on web application using RAD/Websphere.
While running on the server, my application able to connection only DB which is described in .properties file.

Several other DB connections defined in java file, which is compiled without any issue. I can able to connect that db using sample main method program.
But while running on server, it is not connecting to DB (defined in java files).

If anybody has the idea to connect the DB with alternate way. please share with me.

Thanks,
Sangam