shreyansh jain

Greenhorn
+ Follow
since Jun 03, 2010
Cows and Likes
Cows
Total received
0
In last 30 days
0
Total given
0
Likes
Total received
1
Received in last 30 days
0
Total given
0
Given in last 30 days
0
Forums and Threads
Scavenger Hunt
expand Ranch Hand Scavenger Hunt
expand Greenhorn Scavenger Hunt

Recent posts by shreyansh jain

Could any one solve this problem because I also have the same problem.

Thanks
11 years ago
Hi,

I am using Exlipse to create web service and webservice client.
When I try to access the method of client I am getting the AxesFault Exception : No endpoint

Below is the error:

May 19, 2011 2:12:57 PM org.apache.axis.utils.JavaUtils isAttachmentSupported
WARNING: Unable to find required classes (javax.activation.DataHandler and javax.mail.internet.MimeMultipart). Attachment support is disabled.

AxisFault
faultCode: {http://xml.apache.org/axis/}Server.NoEndpoint
faultSubcode:
faultString: No endpoint
faultActor:
faultNode:
faultDetail:
{http://xml.apache.org/axis/}exceptionName:org.apache.axis.NoEndPointException
{http://xml.apache.org/axis/}stackTrace:No endpoint
at com.ws3webservices.MyServiceSoap11BindingStub.deleteAccount(MyServiceSoap11BindingStub.java:238)
at com.ws3webservices.TestClietn.main(TestClietn.java:11)

{http://xml.apache.org/axis/}hostname:ABC

No endpoint
at com.ws3webservices.MyServiceSoap11BindingStub.deleteAccount(MyServiceSoap11BindingStub.java:238)
at com.ws3webservices.TestClietn.main(TestClietn.java:11)


Here is the code I am using in client

WS3WebServiceSoap11BindingStub stub = new WS3WebServiceSoap11BindingStub();
stub.deleteAccount(35);


How to solve this problem?
Thanks
11 years ago
I have to send some chinese code in the form of string and again I have to display in screen using System.out.println()
I am not getting how to write chinese code from my key board and how to display in screen.
Even when i copy the chinese character from web and paste in file It is encoded in some other form.
How can I display the chinese char in the UI using the Netbeans IDE?
Thanks
11 years ago
Hi I have got the configuration for FarmWarDeployer from Tomcat official site.
But I am not getting how to use that and is this compatible with Tomcat7 or I will have to move to tomcat5.5
Thanks
11 years ago
You can check by getting the value of session in both pages by using session.getId() mehtod.
12 years ago
JSP
Hi
I am using Tomcat6 on Linux/Debian
When we login to Tomcat Manager we see the webapplications that has been deployed.
By default there are 5(/ , /examples ...etc).
Is this posible that all the 5 application will run in different port but with the same PID?
(because in my research i found this).

If yes then Why?
Thanks
12 years ago
I used the following command

server02:/usr/local/tomcat# fuser -n tcp 80
80/tcp: 3439 3499 3500 3501 3502 3503
server02:/usr/local/tomcat# fuser -n tcp 8080
8080/tcp: 3504
server02:/usr/local/tomcat# kill -9 3504
server02:/usr/local/tomcat# fuser -n tcp 8080
server02:/usr/local/tomcat# fuser -n tcp 8080
server02:/usr/local/tomcat# /etc/init.d/tomcat start


since running fuser -n tcp 8080 didn't give any output means now no peocess is running on 8080
And here Home Page means the page displayed for logging http://localhost:8080/
12 years ago
hi
I am using Linux/Debian system
when I start tomcat; it is started but I am unable to get the Home Page.

Here is the Catalina.out

4 Jun, 2010 11:33:36 AM org.apache.catalina.core.AprLifecycleListener init
INFO: The APR based Apache Tomcat Native library which allows optimal performance in production environments was not found on the java.library.path: /usr/lib/jvm/java-6-sun-1.6.0.12/jre/lib/i386/client:/usr/lib/jvm/java-6-sun-1.6.0.12/jre/lib/i386:/usr/lib/jvm/java-6-sun-1.6.0.12/jre/../lib/i386:/usr/java/packages/lib/i386:/lib:/usr/lib
4 Jun, 2010 11:33:38 AM org.apache.coyote.http11.Http11Protocol init
SEVERE: Error initializing endpoint
java.net.BindException: Address already in use <null>:8080
at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint.init(JIoEndpoint.java:549)
at org.apache.coyote.http11.Http11Protocol.init(Http11Protocol.java:176)
at org.apache.catalina.connector.Connector.initialize(Connector.java:1014)
at org.apache.catalina.core.StandardService.initialize(StandardService.java:680)
at org.apache.catalina.core.StandardServer.initialize(StandardServer.java:795)
at org.apache.catalina.startup.Catalina.load(Catalina.java:524)
at org.apache.catalina.startup.Catalina.load(Catalina.java:548)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:39)
at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:25)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:597)
at org.apache.catalina.startup.Bootstrap.load(Bootstrap.java:261)
at org.apache.catalina.startup.Bootstrap.main(Bootstrap.java:413)
Caused by: java.net.BindException: Address already in use
at java.net.PlainSocketImpl.socketBind(Native Method)
at java.net.PlainSocketImpl.bind(PlainSocketImpl.java:359)
at java.net.ServerSocket.bind(ServerSocket.java:319)
at java.net.ServerSocket.<init>(ServerSocket.java:185)
at java.net.ServerSocket.<init>(ServerSocket.java:141)
at org.apache.tomcat.util.net.DefaultServerSocketFactory.createSocket(DefaultServerSocketFactory.java:50)
at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint.init(JIoEndpoint.java:538)
... 12 more

One more thing I did before starting Tomcat that I killed the process that is running on port 8080

Any one have any Idea why Home Page is not displayed.
12 years ago