Win a copy of Mastering Corda: Blockchain for Java Developers this week in the Cloud/Virtualization forum!

Gustavo Brown

Greenhorn
+ Follow
since Dec 12, 2001
Cows and Likes
Cows
Total received
0
In last 30 days
0
Total given
0
Likes
Total received
0
Received in last 30 days
0
Total given
0
Given in last 30 days
0
Forums and Threads
Scavenger Hunt
expand Ranch Hand Scavenger Hunt
expand Greenhorn Scavenger Hunt

Recent posts by Gustavo Brown

And how do I enable servlet invoker ?
Do I enable it with some 'web.xml' tags or is it a WebSphere option ?
Thanks...
18 years ago
Hi, I'm using WAS 4.0 to deploy a WAR file.
It installs OK, and the static content (i.e. images) show right. The problem is that I can't get the servlets to run, the browser stops showing a 'File Not Found' error.
I think the problem might be related to the 'servlet-mapping'. In my web.xml file I have not defined it.
Can anyone tell me if a 'servlet-mapping' element has to be added for each servlet to run in WAS ?
If that is the case, is there any way to state that every servlet of a WAR file to have some kind of mapping. (I'd rather not add a 'servlet-mapping' to every servlet inside the WAR file)
[I've tried this WAR file on Tomcat and J/Run and it works fine]
Thanks,
Gustavo Brown
19 years ago
Hi all,
Whenever I try to deploy a .WAR file within the Administrative web tool although it gets installed, it doasn't start.
After installing the WAR file, when I click on Start button to start the WAR File it just states that an error occurred, but nothing else.
I 've tried with many WAR files, and it always happends the same thing.
What am i doing wrong ?
Thanks...
19 years ago