Win a copy of Modern JavaScript for the Impatient this week in the Server-Side JavaScript and NodeJS forum!

Rolando Ochoa

Greenhorn
+ Follow
since Aug 09, 2004
Cows and Likes
Cows
Total received
0
In last 30 days
0
Total given
0
Likes
Total received
0
Received in last 30 days
0
Total given
0
Given in last 30 days
0
Forums and Threads
Scavenger Hunt
expand Ranch Hand Scavenger Hunt
expand Greenhorn Scavenger Hunt

Recent posts by Rolando Ochoa

Hi I had a similar problem, I had information (DTO in some field) with null value, I'm not sure but for me it work.

could you try this parameter in arguments:

-Dcom.ibm.CORBA.FragmentSize=0
15 years ago
Thanks Joe, I will do a test!!!
15 years ago
java.io.FileNotFoundException: LPT1: (El sistema no puede hallar el archivo especificado)
at java.io.FileOutputStream.open(Native Method)
at java.io.FileOutputStream.<init>(FileOutputStream.java:116)
at java.io.FileOutputStream.<init>(FileOutputStream.java:76)
at com.estrellablanca.utils.printer.Impresor.<init>(Impresor.java:20)

Some body can help me with this problem, I did this test in MS-dos command line DIR>LPT1:, and after 9 times it send error ==>all instances are in use, so the problem is about configuration or something like that of the LPT1 port.

Thanks in advances.
15 years ago
Thanks for your answer David you were very helpful. I put commit after save all records, and it work fine, there is not rollbak and the records are ok. But I still have a problem. I put null in a Data (after 9000 records) and an error exists when I try to save records, I just wanted to see if rollback happens but it dosen't work, the rollback not exist. The data null error is before commit, so the commit is not executed. Maybe it will happens after long time, maybe 3 hrs, or more or never happens.

How can I force the rollback?, or do exist any way to run it manually and immediately? any suggestion could help me.

I did my test of transactions with supports and not supports

thanks in advance...
15 years ago
I have a problem when I'm saving records in a database in AS400. I put transactionz supported, requiered, not supported, etc) to the EJB, that is using the method who is writing to the database. Every thing its ok, but after 10 mins or more or sundently send the rolled back, and delete all records saved. If I do not use transacactions (supported, requeried, etc) I receive rolled back instantly, and finish with error. With transaccions I do not receive nothing and I don't know how to find the error, because the rolledback happens after time.

I'm using whebsphere 5.1 and the conection is with datasoruces, maybe I need something else in datasources.

Does anyone can help me, because I have a lot of time with this problem. Any commentary It will be useful. Thanks for your help.
15 years ago
Hi, I have the same problem, did you solve this problem?, could you tell me what happens with this error?
15 years ago
que tal rodolfo...yo tengo el mismo problema, y lo estoy solucionando a�adiendo en transacciones del contenedor el bean que tiene el metodo que necesita la transaccionalidad, debes de agregar el tipo de transaccion como Supports, si lo a�ades como Required te sigue mandando el mismo error a menos que cuando hagas la conexion le pongas el autocomit en true. Espero que esto te ayude un poco, bueno al menos en este momento he hecho varias pruebas y parece que si funciona, suerte. Espero que no haya problema por el espa�ol aqui en el foro.
15 years ago
I have an exception...does anyone knows about this?, I'm inserting records in a DataBase in AS400 team (DB2). I'm working with WAS 5.1.0 but rollback happens even when all records have been saved.

Thanks for your help.


javax.transaction.TransactionRolledbackException: CORBA TRANSACTION_ROLLEDBACK 0x0 No; nested exception is:
org.omg.CORBA.TRANSACTION_ROLLEDBACK:

Trace from server: 1198777258 at host localhost --
org.omg.CORBA.TRANSACTION_ROLLEDBACK: javax.transaction.TransactionRolledbackException: minor code: 0 completed: No
at com.ibm.ejs.csi.OrbUtilsImpl.mapException(OrbUtilsImpl.java:76)
at com.ibm.ejs.container.RemoteExceptionMappingStrategy.mapCSIException(RemoteExceptionMappingStrategy.java:304)
at com.ibm.ejs.container.RemoteExceptionMappingStrategy.mapCSITransactionRolledBackException(RemoteExceptionMappingStrategy.java:323)
at com.ibm.ejs.container.EJSContainer.postInvoke(EJSContainer.java:2976)
at com.ibm.ejs.container.EJSContainer.postInvoke(EJSContainer.java:2785)
at com.estrellablanca.cvyl.ejb.EJSRemoteStatelessServicioFacade_e80d6916.agregarCorridasAbiertas2(EJSRemoteStatelessServicioFacade_e80d6916.java:1089)
at com.estrellablanca.cvyl.ejb._EJSRemoteStatelessServicioFacade_e80d6916_Tie.agregarCorridasAbiertas2(_EJSRemoteStatelessServicioFacade_e80d6916_Tie.java:1233)
at com.estrellablanca.cvyl.ejb._EJSRemoteStatelessServicioFacade_e80d6916_Tie._invoke(_EJSRemoteStatelessServicioFacade_e80d6916_Tie.java:243)
at com.ibm.CORBA.iiop.ServerDelegate.dispatchInvokeHandler(ServerDelegate.java:615)
at com.ibm.CORBA.iiop.ServerDelegate.dispatch(ServerDelegate.java:468)
at com.ibm.rmi.iiop.ORB.process(ORB.java:396)
at com.ibm.CORBA.iiop.ORB.process(ORB.java:1608)
at com.ibm.rmi.iiop.Connection.doWork(Connection.java:2164)
at com.ibm.rmi.iiop.WorkUnitImpl.doWork(WorkUnitImpl.java:63)
at com.ibm.ejs.oa.pool.PooledThread.run(ThreadPool.java:95)
at com.ibm.ws.util.ThreadPool$Worker.run(ThreadPool.java:593)
-- END server: 1198777258 at host localhost

minor code: 0 completed: No
at com.estrellablanca.cvyl.bd.ServicioBD.agregarCorridasAbiertas2(ServicioBD.java:111)
at com.estrellablanca.cvyl.client.servicio.PanCorridaGenDias2.keyPressedDialog(PanCorridaGenDias2.java:107)
at com.estrellablanca.cvyl.client.servicio.PanCorridaGenDias2.access$0(PanCorridaGenDias2.java:88)
at com.estrellablanca.cvyl.client.servicio.PanCorridaGenDias2$1.keyPressed(PanCorridaGenDias2.java:79)
at java.awt.AWTEventMulticaster.keyPressed(AWTEventMulticaster.java:205)
15 years ago
Shashank Agarwal Thanks for your answer, I did that test with both threads, but I had the same problem, maybe I need something else, do you want to see my code, maybe you can help me. or if you have an example with two threads, I will be happy to solve this problem with your help.

Thanks again.
16 years ago
I'm working with a JFrame, reading records from a Table I'm using a DAO, and while it is working I need to send a window message saying to user that must to wait until the work finish. I have a JDialog tha implements Runnable(), any way I can see the window, but it like frezee.

Somebody can help me?
16 years ago
I'm working with websphere 5.0, and I need Encrypt my pwds. Does anyone has an example to encrypt passwords?
16 years ago
Hi I found a redBook, and it has an example.

IBM WebSphere V5.0 Security WebSphere Handbook Series

The observation its...you must enter to Admin console to the example, you will find WSLogin in Security section...jaas configuration, follow the example from the red book.

This will maybe help somebody
16 years ago
Hi I found a redBook, and it has an example.

IBM WebSphere V5.0 Security WebSphere Handbook Series

The observation its...you must enter to Admin console to the example, you will find WSLogin in Security section...jaas configuration, follow the example from the red book. This will maybe help you.
16 years ago
Hi Kyle...here is the explication about that I want to do...:

I need a Authentication to access at AS400 database and all the process of my application in java. I'm working on Websphere 5.0, so I'm searching about Authentication and I found JAAS, I don't know if it is the best but I foun jass. well maybe the code could help me to explain better my problem.

I have this class:
...
public class PanLogin extends JFrame {
public PanLogin() {
initialize();
login=getText1().getText();
password=getText2().getText();
executeAction();
}
public void executeAction() {
Subject subject = null;
try {
MyCallbackHandler cbh = new MyCallbackHandler(login,password);
LoginContext lc = new LoginContext("WSLogin", cbh);
try {
lc.login();
loginSuccess = true;
subject = lc.getSubject();
Iterator it = subject.getPrincipals().iterator();
while (it.hasNext())
System.out.println("Authenticated: " + it.next().toString());
it = subject.getPublicCredentials(Properties.class).iterator();
while (it.hasNext())
((Properties)it.next()).list(System.out);
lc.logout();
} catch (LoginException lex) {
System.out.println(lex.getClass().getName() + ": " + lex.getMessage());
lex.printStackTrace();
}
} catch (Exception ex) {
System.out.println(ex.getClass().getName() + ": " + ex.getMessage());
}
this.dispose();
}
public static void main(String[] argv) {
new PanLogin();
}
...


And I have this class too...:

....
public class RdbmsLoginModule implements LoginModule {
CallbackHandler callbackHandler;
Subject subject;
Map sharedState;
Map options;
Vector tempCredentials;
Vector tempPrincipals;
boolean success;

// configurable options
boolean debug;
String url;
String driverClass;

/**
*
Creates a login module that can authenticate against
* a JDBC datasource.
*/
public RdbmsLoginModule() {
tempCredentials = new Vector();
tempPrincipals = new Vector();
success = false;
debug = true;
}...imcomplete

...


well when I run my application in Websphere it send this message..:
...
javax.security.auth.login.LoginException: unable to find LoginModule
class: com.estrellablanca.masa.jaas.RdbmsLoginModule
...



this is my jaas.config...:

...
Example {
com.estrellablanca.masa.jaas.RdbmsLoginModule required debug="true" ;
};

this part I think it is imcomplete, this is the class RdbmsLoginModule that it can't find.
...

and in the parametres to run the application I put this line...:
...
-Djava.security.auth.login.config=
C:\ProyectosWP\AccesoAplicacionesClient\appClientModule\META-INF\jaas.config
...

When I run my class with J2SDK there isn't problem and it run well I run my class on this way...:

...
java -Djava.security.auth.login.config=
C:\ProyectosWP\AccesoAplicacionesClient\appClientModule\META-INF\jaas.config
...
16 years ago
thanks Kyle...well I do not blame webSphere, the problem its that when I run my class "without WebSphere", I mean that I running with j2sdk and work fine but when I pass my classes to webSphere I have the problem; I think that I have a wrong configuration or something like that...sorry for the confusion of my cuestion. could you help me?
16 years ago