Charles Adaikkalam

Greenhorn
+ Follow
since Dec 10, 2004
Merit badge: grant badges
Cows and Likes
Cows
Total received
0
In last 30 days
0
Total given
0
Likes
Total received
0
Received in last 30 days
0
Total given
0
Given in last 30 days
0
Forums and Threads
Scavenger Hunt
expand Ranch Hand Scavenger Hunt
expand Greenhorn Scavenger Hunt

Recent posts by Charles Adaikkalam

I am using Websphere Application Server Version 5.1. I wanted to retrieve the PMI statistics through PMI servlet. I deployed the perfServletApp.ear through admin tool. It was all default values throughout the configuration. Then I checked the enterprise applications in the admin tool. The status of perfServletApp was "started". Then I tried the following url in the browser hoping to get the xml.

http://localhost:9080/wasPerfTool/servlet/perfservlet

It gave me the following error

----------------------------------------------------------
Error connecting to the Application Server or Deployment Manager (in Network Deployment).
Usage: http://YourHost ort/wasPerfTool/servlet/perfservlet?port=xxxx&connector=RMI (or SOAP)
For base installation, use application server connector port. For Network Deployment, use Deployment Manager connector port.
To run with default values (SOAP connector) use: http://YourHost ort/wasPerfTool/servlet/perfservlet

-----------------------------------------------------

Then I tried as said in the usage with RMI and then with SOAP. Both did not work. Has anyone faced this kind of problem. Or do you know what is causing this problem. Any help will be greatly appreciated.

Thanks,
Charles
17 years ago