Win a copy of Five Lines of Code this week in the OO, Patterns, UML and Refactoring forum!

sudhakar dhavala

Greenhorn
+ Follow
since May 13, 2005
Cows and Likes
Cows
Total received
0
In last 30 days
0
Total given
0
Likes
Total received
0
Received in last 30 days
0
Total given
0
Given in last 30 days
0
Forums and Threads
Scavenger Hunt
expand Ranch Hand Scavenger Hunt
expand Greenhorn Scavenger Hunt

Recent posts by sudhakar dhavala

Hi,

I am using Jboss-3.2.5 Application server and J2SDK1.4.2_04 JVM.
I am trying to connect to SAP System from the Enterprise Application deployed in Jboss-3.2.5 using the "jco.jar", but it is showing the following error which is undeploying the Enterprise Application and shutting down the Jboss App Server:

JCO.init: Unsupported version of the JVM found jdk1.4.2_04 undeploying the Application.

Please suggest me regarding this.

Thanks in advance,
sudhakar
13 years ago
The problem is half solved, Now there there is problem with starting od admin and managed server, But when the system is rebooted the Admin service is showing started mode but the managed service is not starting in managed server log i found the exception that the managed server started in independent mode with some exceptions.

My requriement is

when the system is rebooted the 1 st Admin service has to be up and then the managed service has to be up and the ear file which is allready deployed in the managed server has to be deployed sucessfully.


In detail

This is the sample of the admin server installsvc.cmd(as given in weblogic documentation)

"%WL_HOME%\server\bin\beasvc" -install
-svcname:"%DOMAIN_NAME%_%SERVER_NAME%"
-delay:120000
-javahome:"%JAVA_HOME%" -execdir:"%USERDOMAIN_HOME%"
-extrapath:"%WL_HOME%\server\bin" -password:"%WLS_PW%"
-cmdline:%CMDLINE%

Managed server Install_managed.cmd

"%WL_HOME%\server\bin\beasvc" -install
-svcname:"%DOMAIN_NAME%_%SERVER_NAME%"
-depend:"myDomain_myAdminServer"
-javahome:"%JAVA_HOME%" -execdir:"%USERDOMAIN_HOME%"
-extrapath:"%WL_HOME%\server\bin" -password:"%WLS_PW%"
-cmdline:%CMDLINE%

can any one help me out to solve this

waiting for reply
Regards
Sudhakar
14 years ago
Are you using a proxy(IIS)?

In the proxy, 5 mins is a default for WLIOTimeoutSecs (previously HungServerRecoverSecs)

Of course, you may still have an issue in your application
14 years ago
hi all,

I have the following problems with Weblogic 8.1.4 in production mode.
( I am not using any nodemanager for this).

when ever the system is rebooted the admin and managed server are staring at the same time( which i dont want to happen as the managed server has to wait untill the admin server has stared.

I have set the following parameters while making service of the managed server but still not getting the work done

-delay:10000, -depend:admin_server

also
how to change the password of the managed server( which is all ready serviced as a windows service)

can any one help me out

Regards
Sudhakar
14 years ago
hi,

Weblogic 8.1.4 on windowns 2000 proffesional

what would be the impact of the change in port numbers in weblogic server,
I have the following configuration, both severs are configured as windows service
Admin-- 7001
Managed-- 7004

so i want to change the admin port to 7011 so will the managed serve get to connect to the admin server as both are marked as windows services.

or should i reconfigure the managed server using startManagedWeblogic.cmd file

waiting for reply


Regards
Sudhakar
14 years ago
Which OS are u using if it is XP i belive there is some problem with it.
14 years ago
Hi,

well i dont know wheather u have any IIS integration with that, if yes just try this out by this value in ur iisproxy.ini file to ur required time in seconds
WLIOTimeoutSecs=1800(seconds).

Regards
Sudhakar
14 years ago
hi,

I am trying to integrate 2 weblogic (8.1 with SP4) managed servers (running on same machine)with IIS 6.0.
I could n't find the way to make entries for 2 managed servers in iisproxy.ini file.

If I try to place multiple entries in iisproxy.ini file,
it's considering only one entry.
my IIS proxy file has the following entries. I have my admin server on 7001 port and my 2 managed serves are running on 7004 and 7006 ports,I have deployed different ear files on 2 managed servers.

My requirement is that I should be able to access 2 applications seperately through IIS.

Ex:
http://localhost/demo/Test
http://localhost/demo/Prod


WebLogicHost=localhost
WebLogicPort=7004
ConnectTimeoutSecs=20
ConnectRetrySecs=2
WlForwardPath=demo\Test

WebLogicHost=localhost
WebLogicPort=7006
ConnectTimeoutSecs=20
ConnectRetrySecs=2
WlForwardPath=demo\Prod

Can anyone tell me the way to access 2 different weblogic applications running on different ports thru IIS.

Regards
Sudhakar(sudhakardhavala@yahoo.com)

14 years ago
hi Bengtson,

Thanks very much, The problem got solved with ur suggestion,

Thanks & Regards
Sudhakar
14 years ago
Hi,

Weblogic 8.1 with SP4 in production mode with admin server & managed server configured as a Windows services.
so when ever i Restarted the windows service of the managed server. The ear previously got deployed is not getting Redeployed once the service is up againg I have the admin serve on 7001 and managed server 7004 ports

it is throwing an exception as


javax.naming.CommunicationException [Root exception is java.net.ConnectException: t3://10.1.134.117:7004: Destination unreachable; nested exception is:
java.net.ConnectException: Connection refused: connect; No available router to destination]



can any one help me out

regards
Sudhakar
at weblogic.jndi.internal.ExceptionTranslator.toNamingException(ExceptionTranslator.java:47)
at weblogic.jndi.WLInitialContextFactoryDelegate.toNamingException(WLInitialContextFactoryDelegate.java:636)
at weblogic.jndi.WLInitialContextFactoryDelegate.getInitialContext(WLInitialContextFactoryDelegate.java:306)
at weblogic.jndi.WLInitialContextFactoryDelegate.getInitialContext(WLInitialContextFactoryDelegate.java:239)
at weblogic.jndi.WLInitialContextFactory.getInitialContext(WLInitialContextFactory.java:135)
at javax.naming.spi.NamingManager.getInitialContext(NamingManager.java:662)
at javax.naming.InitialContext.getDefaultInitCtx(InitialContext.java:243)
at javax.naming.InitialContext.init(InitialContext.java:219)
at javax.naming.InitialContext.<init>(InitialContext.java:195)
14 years ago
Hi,
Just replace the Jar file "ojdbc14.jar(1332kb)" in the lib folder (Drive:\bea\weblogic81\server\lib)
with the jar file available in the following directory
D:\bea\weblogic81\server\ext\jdbc\oracle\920\ojdbc14.jar(1632kb) for 9i
this is specific to the 91 database
hope it may help u if jdbc performances

Regards
Sudhakar
14 years ago
The server installed on the production environment is weblogic 8.1 with SP4
14 years ago
Hi

I have Strange problem with the weblogic server
In my application i have dynamic report so when i click the report , the same request is getting posted for every 5 mins( ie the query relating to the report is getting fired for every 5 minutes) and the result is not coming even after 30mins.
Is there any preference or option where this time is mentioned or any other solution
can any one help me out
Thanks & Regards
Sudhakar
14 years ago